Autore: Adornato, Francesco
Titolo: Le istituzioni per l'internazionalizzazione del sistema agroalimentare italiano
Periodico: Economia & diritto agroalimentare
Anno: 2007 - Volume: 12 - Fascicolo: 2 - Pagina iniziale: 73 - Pagina finale: 83

Supporting the internationalization of the agrifood businesses is an assignment of several regional, provincial and municipal institutions and public and private entities. A variety of supporters as an expression of the necessity for local territories to be promoted as they are: diff erent from each other, places unique even for food. However, these supporters operate with an uncommon plan, not coordinating their e. orts, losing time and financial resources. Governance for them is necessary.


Premi sulle icone a fianco dei nomi per visualizzare i libri scritti dall'autore



SICI: 1970-9498(2007)12:2<73:LIPLDS>2.0.ZU;2-#
Testo completo: http://www.fupress.net/index.php/eda/article/download/1872/1806

Esportazione dati in Refworks (solo per utenti abilitati)

Record salvabile in Zotero

Biblioteche ACNP che possiedono il periodico
Le Biblioteche aderenti
foto biblioteca

Università degli studi [Torino]: SAA School of Management : Biblioteca "Marcella Novo"
Via Ventimiglia, 115
10126 - Torino