Autore:
Romanelli, Antonella
Titolo:
La produzione olearia per la valorizzazione del territorio in CampaniaPeriodico:
Annali del turismoAnno:
2015 - Volume:
4 - Fascicolo:
1 - Pagina iniziale:
157 - Pagina finale:
170Historically, olive tradition and production from Campania region represent a relevant asset in virtue of a large varietal heritage. Olive as expression of local cultural values related to production and commercialization characterizes the landscape of Cilento (in the province of Salerno). Dop olive cultivation and production tend to sustain the growth and development of local and rural economies by creating economic, social and environmental value for communities living on territory.
Premi sulle icone
![](http://www.bncf.firenze.sbn.it/img/logo-bncf.jpg)
a fianco dei nomi per visualizzare i libri scritti dall'autore
X
Opere monografiche dal catalogo BNCF
SICI: 2283-3102(2015)4:1<157:LPOPLV>2.0.ZU;2-2
Testo completo:
http://www.geoprogress.eu/wp-content/uploads/2016/07/AdT2015-11-A.ROMANELLI.pdfEsportazione dati in Refworks (solo per utenti abilitati)
Record salvabile in Zotero
Biblioteche ACNP che possiedono il periodico