Autori
Maffei, GiuliaTacchini, GiuliaTitolo
Un insetto nel piatto. Perché mangiare gli insetti è un atto di consapevolezza per un futuro più sostenibilePeriodico
EquilibriAnno:
2020 - Volume:
67 - Fascicolo:
1 - Pagina iniziale:
171 - Pagina finale:
180Today more than ever, it is necessary to become aware of our actualfood system in order to make a change starting from our cooking habits.Our food system is no longer sustainable and being open to new food solutionscan make the difference. Edible bugs are one of the possible sustainablesolutions because they are protein, rich of nutrients useful to ourwellness and with a low impact on the environment thanks to the minimumresources utilization. Given their potential why don’t we get used to theidea of a bug in the dish?
SICI: 1594-7580(2020)67:1<171:UINPPM>2.0.ZU;2-M
Testo completo:
https://www.rivisteweb.it/download/article/10.1406/97548Testo completo alternativo:
https://www.rivisteweb.it/doi/10.1406/97548Esportazione dati in Refworks (solo per utenti abilitati)
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