Articoli pubblicati da:
La Sala, PiermicheleRisultato della ricerca: (14 titoli )
Assessing perceptions of wine tourists on organic wine |
Economia agro-alimentare - 2015
Assessing perceptions of wine tourists on organic wine |
Economia agro-alimentare - 2016
Le capacit? relazionali quali risorse critiche per la creazione di valore nella filiera vitivinicola lucana |
Economia agro-alimentare - 2017
Le capacità relazionali quali risorse critiche per la creazione di valore nella filiera vitivinicola lucana |
Economia agro-alimentare - 2017
Consumers' preferences investigation for extra virgin olive oil basing on conjoint analysis |
Rivista di studi sulla sostenibilità - 2017
Economia circolare e scarti nelle filiere agroalimentari: prima indagine esplorativa sullo stato dell'arte |
L'industria - 2017
La filiera vitivinicola in Puglia: dalla teoria alla pratica |
Economia agro-alimentare - 2011
Fiscalità e agricoltura: nuovi strumenti per la competitività dei sistemi agroalimentari. Un modello di intervento in Basilicata |
Economia agro-alimentare - 2012
IT-based tools for the integrated management of the food chain: the development of the cereal territorial chain of the PGI "Pane di Matera" within the Rural Development Program of the Basilicata Region by means of technological innovations |
Rivista di economia agraria (Online) - Suppl.
IT-based tools for the integrated management of the food chain: the development of the cereal territorial chain of the PGI "Pane di Matera" within the Rural Development Program of the Basilicata Region by means of technological innovations |
Rivista di economia agraria - 2016
Models of farms management and organization in social agriculture |
Rivista di studi sulla sostenibilità - 2018
Regional nodes in European areas to boost innovation transfer and knowledge uptake. A social network analysis of building relationships in "Short Food Supply Chain Knowledge and Innovation Network (SKIN)" – H2020 project |
Rivista di economia agraria (Online) - 2018
Regional nodes in European areas to boost innovation transfer and knowledge uptake. A social network analysis of building relationships in "Short Food Supply Chain Knowledge and Innovation Network (SKIN)" – H2020 project |
Rivista di economia agraria - 2018
The technical efficiency of the Apulian winegrowing farms with different irrigation water supply systems |
Economia agro-alimentare - 2020